قالب های فارسی وردپرس 6

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 6

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

تفاوت اصلی «پیکسل C» با تبلت‌های برتر بازار در چیست؟

تبلت گوگل پیکسل C

به نظر شما تبلت‌ها باید چگونه باشند؟ تصور شما از نسبت تصویر نمایشگر تبلت‌ها چیست؟ باید بگوییم آن ذهنیتی که شما در مورد این نوع «فرم ‌فکتور» دارید، احتمالا با آن چیزی که گوگل در ذهن خود دارد، اندکی متفاوت است. همان‌طور که می‌دانید، این شرکت آمریکایی در ۷ مهر سال ۹۴ از نخستین تبلت اندرویدی ساخت خود به‌نام «پیکسل C» پرده برداشت. این تبلت دارای نمایشگر ۱۰/۲ اینچی است و از این بابت بسیار شبیه به تبلت‌های آیپد ایر ۲ اپل با اندازه‌ی ۹/۷ اینچ و تبلت Fire HD آمازون با اندازه‌ی ۱۰/۱ اینچ است. اما آن چیزی که تبلت پیکسل  را از سایر تبلت‌های بازار متفاوت کرده، نه اندازه‌ی نمایشگر و نه کیبورد آن است؛ بلکه نسبت تصویر عجیب و نادری است که گوگل برای آن انتخاب کرده است. ازاین‌رو هرگز نمی‌توان این تبلت را با هیچ‌یک از تبلت‌های حال حاضر جهان اشتباه گرفت.

‌‌‌   ‌‌    ‌‌‌   ‌‌

برای این‌که متوجه متفاوت بودن نسبت تصویر به‌کار برده شده در تبلت پیکسل C شوید، ابتدا نیاز است در مورد نسبت تصویر نمایشگر سایر تبلت‌های بازار صحبت کنیم. این روزها شاهد آن هستیم که سازندگان تبلت‌ها عموما از دو نسبت تصویر ۱۶:۹ (یا ۱۶:۱۰) و ۴:۳ در محصولات خود استفاده می‌کنند. در یک‌سو نسبت تصویر ۴ به ۳ قرار دارد که معمولا کاربران، آیپدهای شرکت اپل را به‌عنوان گل سرسبد این نوع دسته‌بندی می‌شناسند. این در حالی است که سامسونگ هم اخیرا علاقه‌ی خود را به استفاده از این نوع نسبت تصویر در محصولات خود نشان داده است. ازآنجایی‌که این نسبت تصویر در تمام نمایشگرهای آیپد رعایت شده، می‌توان آن را امضایی برای تبلت‌های اپل دانست. به‌طورکلی نمایشگرهای با نسبت تصویر ۴ به ۳ طول زیادی دارند و این موضوع سبب می‌شود تا کاربر در هنگام تماشای فیلم در حالت افقی، با یک حاشیه‌ی مشکی در بالا و پایین نمایشگر روبرو شود. بنابراین می‌توان گفت که این نمایشگرها، چندان برای تماشای فیلم ایده‌آل نیستند. اما قامت بلند این نمایشگرها، نکات مثبتی زیادی را برای آن‌ها به همراه دارد. وب‌گردی در این نمایشگرها بسیار راحت انجام می‌گیرد. همچنین به دلیل تراکم زیاد اطلاعات به نمایش درآمده در این نمایشگرها، کاربر می‌تواند کتاب‌ها و مجلات را به‌خوبی هرچه‌تمام‌تر بخواند. باید گفت که به دلیل محبوبیت زیاد آیپدها، کاربران تاکنون روی خوشی به نمایشگرهای با نسبت تصویر ۴ به ۳ نشان دادند.

پیکسل C

نمایشگرهای با نسبت تصویر ۴ به ۳ تنها یک سر ماجرا هستند. در سوی دیگر نمایشگرهای با نسبت تصویر ۱۶ به ۹ (یا ۱۶ به ۱۰) وجود دارند. این نمایشگرها بسته به آن‌که در چه جهتی در دست قرار گیرند (افقی یا عمودی)، می‌توانند به‌صورت کشیده یا بلند باشند. اگر بخواهیم به‌صورت ریشه‌ای به قضیه نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که نسبت تصویر ۱۶ به ۹ در ابتدا در تلویزیون‌ها وجود داشت. سازندگان تبلت‌ها هم برای تجربه‌ی بهتر کاربران در تماشای فیلم، از این نسبت تصویر در محصولات خود استفاده کردند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.