قالب های فارسی وردپرس 6

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 6

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، ارسال پیام های فوری/ instant messages بعد از سیستم پیام کوتاه /sms اواسط دهه 90 میلادی به عرصه زندگی بشر وارد شد. سیستم پیام کوتاه از خط تلفن استفاده می کند و اولین پیام اس ام اس در دسامبر 1992 در انگلیس با این متن ارسال شد: کریسمس مبارک.
همزمان با رواج تلفن های هوشمند، نرم افزارهای پیام رسان راهکاری برای مقابله با مشکل کاربران بودند: اس ام اس در بسیاری کشورها گران بود و وقتی سیستم اس ام اس در صدر قرار داشت. اپلیکیشن های پیام رسان مانند واتس اپ و کیک/kik (نرم افزار پیام رسان کانادایی) در سال 2009 وارد بازار شدند .
حجم استفاده از سیستم اس ام اس در سال 2012 به اوج رسید؛ اما رقیب آن یعنی پیام رسان ها سال بعد توانستند برای اولین بار میزبان پیام های بیشتری از سیستم اس ام اس باشند.
پیام رسان واتس آپ به تنهایی در سال 2015 روزانه 30 میلیارد پیام را در روز در سراسر دنیا منتقل کرد؛ در حالی که 20 میلیارد پیام در همان زمان با اس ام اس جابجا می شد.
همزمان با ارائه اینترنت های سریع و بی سیم در بسیاری از بازارها، پیام رسان ها به سرعت به قطب های چندرسانه ای تبدیل شدند که کاربران به آسانی می توانستند با استفاده از آنها عکس، مقاله، ویدیوهای زنده یا ضبط شده یا هر نوع پیام دیگری ارسال کنند.
امروزه پیام رسان های مختلفی در سطح دنیا یا کشورهای مختلف فعال هستند و هر کدام کاربرانی دارند، برای نمونه پیام رسان لاین که ابتدا در ژاپن توسعه داده شده 203 میلیون کاربر، پیام رسان وایبر 260 میلیون، و واتس اپ به عنوان شاخه پیام رسان شبکه اجتماعی فیس بوک یک میلیارد و 300 میلیون (آمار از صفحه ویکی پدیا) کاربر دارد. همچنین پیام رسان هایک/hike مسنجر که توسط هند توسعه داده شده و بیشتر در این کشور استفاده می شود 100 میلیون و پیام رسان کاکائو/kakao در کره جنوبی 49 میلیون کاربر دارد.
بسیاری از این پیام رسان ها در سیستم های ott مخفف over the top system (برتر از هر سیستمی) تعریف می شوند، این سیستم ها امکانات زیادی برای کاربر فراهم می کنند. به طور کلی او تی تی ها دسته ای از اپلیکیشن ها یا نرم افزارهایی هستند که فارغ از سیستم عامل وسیله الکترونیکی در هر محیطی اجرا می شوند و به این دلیل به آن ott می گویند، البته نسخه های متفاوتی برای استفاده از این اپلیکیشن ها در سیستم عامل ویندوز، یا آی او اس یا اندروید وجود دارد ولی ویژگی اصلی این نرم افزارها این است که با اینترنت کار می کنند و از اساس نرم افزار آنلاین هستند و نه آفلاین.

منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.